Over ons

GEEN RESTAURANT MAAR EEN GASTROBAR

Wees jezelf, ontspan en geniet ongedwongen van de sfeer en lekkernijen in VanDalen Gastrobar!

Gewoon binnen lopen voor een lekker glas wijn, cocktail, bier, koffie of iets anders mag natuurlijk ook, we zijn niet voor niets een bar.

Reserveren is mogelijk op alle dagen. Echter nemen wij op vrijdag en zaterdag gelimiteerd reserveringen aan zodat we u ook de gelegenheid kunnen bieden spontaan binnen te kunnen lopen.

Uiteraard is het ook mogelijk de gastrobar volledig af te huren voor een borrel, walking dinner, receptie of andere gelegenheden. (is dit het geval kunt u dat vinden op onze sociale media of onder het kopje nieuws/agenda)

 

Geen restaurant maar een gastrobar

Na jaren in restaurants gewerkt te hebben vonden wij het tijd voor iets anders. Mooie, lekkere producten in een losse sfeer. 

Ongedwongen zittend op een barkruk of stoel genietend van je gezelschap een mooi glas wijn of andere versnapering. Wat wil een mens nog meer!

Heerlijk om in een wijnbar met lekkere gerechtjes te zitten, wij dachten dus wijnbar en eten... GASTROBAR!

Start met een lekker glas bubbels, wijn, bier of een cocktail. Vervolgens is er de mogelijkheid barfood of andere kleinere gerechtjes te bestellen die in het midden van de bar of tafel geserveerd worden als deze bereid zijn in de keuken onder leiding van Madelief Keijzer.

Deze kun je natuurlijk voor jezelf bestellen, maar wat is er leuker dan delen met je tafelgenoten, bestel niet alles in 1 keer maar proef rustig gedurende de avond of middag meerdere barbites of gerechtjes.

Reserveer direct

Ook hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 010-2487018.

Adres

Westhavenkade 10, 3131 AB  Vlaardingen

van Dalen gastrobar

010-2487018
info@vandalengastrobar.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 13.00 - 22.00 uur.

 

Let op! wij werken i.v.m. de huidige maatregelen in shifts!